Kaş Sürücü Kursları – Kaş Ehliyet Kursları

Kaş Sürücü Kursları – Kaş Ehliyet Kursları

Türkiye’nin dalış konusundaki alternatifleriyle bilinen Kaş, Antalya’nın ilçeleri arasında bulunur. Yamaç paraşütünden tutunda kaya tırmanışına varıncaya kadar pek çok spor aktivitesinin yapıldığı Kaş’ta, tarihi ve kültürel anlamda gezebileceğiniz çok fazla yer vardır.

Biz Kaş sürücü kursları olarak sizlere Kaş’a geldiğinizde nereleri görmeniz gerekiyor detaylı bilgi verelim istedik.

Kaş’a geldiğinizde dayanamayacağınız bir kalabalığı görmeniz mümkün değildir. Bunun için hem sakin hem de gezilecek çok yer olacağından kendinizi çok iyi hissetmiş olacaksınız. Tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkatleri çeken Kaş’ a ulaşım birçok şehirde vardır. Özel aracınızla gelmek istediğinizde konforlu ve eğlenceli bir yolculuk sizi bekliyor olacak. 

Kaşta görmeniz gereken yerler arasında Kekova bulunur. Burası etkileyici dalış noktalarından bir tanesidir. Batık şehir olarak bilinen bu dalış noktasına ulaşım karayoluyla yapılmamaktadır. Bu nedenle tekneler ya da tekne turlarıyla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kaş Sürücü Kursu – Kaş Ehliyet Kursu

Kaş’ta görmeniz gereken doğal güzelliklerin yanı sıra tarihi güzellikler de vardır. Örneğin; Kaleköy, dar sokakların çiçekli pencerelerin ve sırt sırta vermiş olan evlerin bulunduğu bir yerdir. Burası aynı zamanda Caretta kaplumbağalarının da dinlenme yeridir.

Kaş’ta görmeniz gereken yerler arasında Antiphellos Antik Kenti de bulunur. Kaş merkezde gezilecek yerler arasında bulunan bu antik kent dimdik ayakta durmaya devam ediyor. Antik kent içinde Likya lahitleri ve anıt mezarları bulunuyor.

Kaş’ta görülmesi gereken yerler arasında Patara Antik Kenti de bulunuyor. Kaş’a 42 kilometre uzaklıkta bulunan Ovagelemiş Köyü’nde bulunan bu antik kenti mutlaka görmeniz gerekir.

Antalya denildiğinde denize girmeden olmaz. Bunun için görmeniz gereken yerler arasında Patara plajı da bulunur. Plaj, 12 kilometre uzunluğunda ve 300 metre genişliğinde Türkiye’nin en iyi plajları arasında gösterilir.

Kaş Direksiyon Dersi – Kaş Özel Direksiyon Dersi

Kaş’ta görmeniz gereken yerler arasında Kalkan’ da bulunur. Kalkan’a geldiğinizde ilk görmeniz gereken yerler arasında Kaputaj Plajı var. Çünkü burası Kalkan’a 6 kilometre mesafede bulunur. Yabancı turistlerin akın ettiği Kalkan, yat limanı, dar sokakları ve begonvillerle çevrili olan eski evleriyle mükemmel üstü bir yerdir.

Kaş’ta görülmesi gereken yerler arasında Saklıkent kanyonu da bulunur. Dağlardan akan kaynak sularıyla eşine az rastlanmış olan bir doğal harikası bir yerdir.

Kaş Sürücü Kursu Fiyatları – Kaş Ehliyet Kursu Fiyatları

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Kaş’a geldiğinizde görebileceğiniz çok fazla yer var. Ülke ekonomisi açısından da çok önemli olan bu güzel ilçeye gelmek için sayısız nedenleriniz vardır.

Kaş’ta yaşayanlar için de önemli olan ehliyet alma süreciyle ilgili olarak sürücü kurslarıyla iletişime geçebilir ve gerekli evraklardan tutunda kursun nasıl ilerlediğine dair tüm bilgileri en ince ayrıntısına kadar alabilirsiniz.

Kaş ehliyet kursları listesine https://www.antalyasurucukurslari.com/  adresimizden ulaşabilirsiniz.