Antalya Ehliyet Kursu Fiyatları 2023

Antalya Ehliyet Kursu Fiyatları 2023

Antalya ehliyet kursu fiyatları, Antalya’da yaşayan vatandaşlar tarafından sıklıkla araştırılır. Antalya sürücü kursu fiyatları 2023 yılında güncellenmiştir. Güncel fiyatlara web sitemizden ulaşmanız mümkündür.

Ehliyet, her insanın belli bir yaşa geldiğinde sahip olması gereken önemli bir belgedir. Özellikle ulaşımı daha kolay hale getirmek için yolculuklarını kendi aracıyla yapmak isteyenler kullandıkları araç sınıfına uygun ehliyet alması gerekir. Ulaşımı kendi aracınızla yapabilmenin en iyi avantajı özgürlüğünüzün olmasıdır. Gittiğiniz yerde ya da gitmek istediğiniz yerden istediğiniz zaman kalkıp tekrar gidebilmeniz, saat düşüncesi olmaması gibi pek çok avantaj kendi aracınıza ve ehliyetinize sahip olduğunuzda elde edeceğiniz haklar olacaktır.

Günümüzde 18 yaşını dolduran her genç artık kullansa da kullanmasa da ehliyet almak ister. İlk yol ise Antalya sürücü kursu seçimidir. Antalya ehliyet kursları, sürücülerden gelen talep doğrultusunda gerekli olan evrakların tamamlanmasıyla kayıt işlemini gerçekleştirir. Kayıt işleminde ise istenilen belgeler aşağıdaki gibidir.

Sürücü kursuna kayıt için gerekli olan belgeler:

  • Kimlik kartı

  • Sürücü sertifikası

  • Öğrenim belgesi

  • Sürücü sağlık raporu

  • Değerli kağıt ve harç bedeli ile vakıf payı ödendi belgesi

  • 1 adet biyometrik fotoğraf

  • Kan grubunu belirtir belge

    Yukarıdaki belgeleri temin eden kişiler sınıfın gerektirdiği şartları yerine getirmesi halinde kayıt işlemleri aynı gün içerisinde yapılır. Antalya sürücü kursu seçerken dikkat edilecek olan gerekli şartların taşınıyor olması dedik, ancak sürücü adayları fiyatlar konusunda da bilgi edinmek ister.

    Aşağıdaki listede genel olarak sürücü kursu fiyatları belirtilmiş olsa da bahsettiğimiz bu fiyatlar tam karşılığını bulmayabilir. Doğru bilgiler ise sürücü kurslarının kendileri tarafından verileceğinden dolayı sitemizde bulunan Antalya sürücü kursları listesinden iletişim bilgileri alınarak detaylar hakkında temasa geçilmesi yeterli olacaktır.

Sürücü Kursu Fiyatları
A1 / A2 / A SINIFI EHLİYET

715,40 TL

B SINIFI EHLİYET HER ŞEY DAHİL

1461,9 TL

F / H SINIFI EHLİYET

TL

307,40 TL 1116,9 TL 370,4 TL

280 TL 280 TL 280 TL

65 TL 65 TL 65 TL

715,4

DİĞER SINIFLAR 1863,7 TL 280 TL 65 TL 2208,7 TL

Sürücü kursu seçerken fiyatlar kadar dikkat edilmesi gerekenlerden bir tanesi de hocaların başarısı ve güvenilir olup olmadığıdır. Bazı sürücü kursları, teknoloji de yakından takip ettiğinden dolayı eğitimlerinde simülatör kullanabilirler. Bu da sürücü kursunun daha iyi öğrenmesi ve kendini daha rahat hissetmesini sağlar.

Bir sürücü kursunun donanımı ve hocalarının kalitesi ne kadar yüksek olursa tercih edilme ihtimali de o kadar çok artar. İnsanlar, sürücü kursuna yazılmadan önce araştırdıklarından dolayı kendilerine en yakın olan sürücü kursu ve detayları hakkında bilgi sahibi olabilirler.

Antalya ehliyet fiyatları hakkında bilgi almak için https://www.antalyasurucukurslari.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.